Predeal Mountain Resort – www.videoguide.ro

 

Orașul Predeal (județul Brașov, Transilvania) este format din:

 
– Pârâul Rece
– Predeal (reședința)
– Timișu de Jos
– Timișu de Sus
 

Orașul Predeal este orașul situat la cea mai mare altitudine din România (1.030 – 1.110 m).
 

 • Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Predeal – b-dul. Mihail Săulescu, FN. Telefon: 0268 455 330, email: info@predeal.ro, contact@predeal.ro.
   
  Stațiunea turistică și balneo – climaterică permanentă Predeal (județul Brașov)
   

  Stațiunea Predeal considerată a fi amplasată la cea mai mare altitudine din România, este situată la izvoarele râurilor Prahova și Timiș, pe culmea ce desparte cele două văi, la o altitudine medie de 1.100 m (zona Clăbucetelor Predealului). Foarte atractivă pentru sporturile de iarnă dar și vara pentru drumeții, este așezată într-ul loc deschis, puternic însorit, oferind privirii o larga perspectivă asupra munților din jur: la nord – vest Postăvarul (1.802 m), la nord – est Piatra Mare (1.843 m), la est culmea Cioplea, la sud – est Munții Gârbovei iar la sud – vest crenelurile cetății de piatră a Bucegilor. Orașul Predeal este format din localitățile componente Pârâul Rece, Predeal (reședința), Timișu de Jos și Timișu de Sus, fiind singurul de pe Valea Prahovei care nu a cunoscut o dezvoltare industrială, turismul reprezentând principalul sector economic.
   
  Întemeiat în sec. 16 – 17 în jurul mănăstirii Predeal și a bisericii Sfântul Nicolae de scutelnici veniți de la mănăstirea Sinaia, Predeal a devenit datorită poziției pitorești, a climatului plăcut, nepoluat, un important centru turistic al României, cu o bogată rețea hotelieră, completată de numeroase vile și cabane așezate în locuri pitorești, numeroase restaurante și pensiuni, cluburi, discoteci, piscine, terenuri de sport, mijloace moderne de transport pe cablu sau centre de închirieri material sportiv.
   
  Climatul din Predeal este submontan, cu aer uscat, ozonat, bio climat tonic, stimulator, caracterizat de o presiune atmosferică relativ scăzută, aer curat, fără praf sau substanțe alergene, atmosferă puternic ionizată și bogată în radiații ultra violete. Sanatoriul de nevroze Predeal este singura unitate de acest profil din România, cu condiții de cazare și masă de tip hotelier, amplasat într-o zonă geo climatică de excepție cu altitudine sub montană pe drumul spre Pârâul Rece. La sanatoriu sunt realizate tratamente, proceduri de recuperare, profilaxia oricărui tip de boală mentală, intervenții în patologia cuplului, psihoterapie individuală și de grup, meloterapie, tehnici de relaxare, precum și intervenții terapeutice complementare: fizioterapie, gimnastică aerobică, fitness, gimnastică medicală, drumeții. Telefon: 0268 456 120, 121. Baza de tratament balneo climaterică a hotelului Carpați este compusă din: hidroterapie, electroterapie, magnetoterapie, aerosoli, masaj. Se pot trata artroze, periartrite humeroscapilare, epicondilite, spondiloza și parezele nervilor periferici, stările musculare hipo și hiper tonice, miopatiile. Tratamentul fizioterapeutic este recomandat însoțit de cură alpină în cazul afecțiunilor sistemului nervos: nevroze, neuroastenii și stres. Telefon: 0268 456 273.
   
  Evenimente:
   

 • Zilele orașului Predeal – luna mai
 • Turneul de tenis “Cupa Predeal” – luna august
 • Concurs internațional de scrimă “Cupa Predeal” – luna octombrie
 • Deschiderea sezonului de schi – luna decembrie

   

  Atracții Turistice (Tourist Attractions)


   

  Parcul Național & Munții Bucegi
  Parcul Național & Munții Bucegi
  Bucegi National Park & Mountains

  Cu aproximativ 300 km2, se află la extremitatea estică a Carpaților Meridionali, între Valea Prahovei la est, culoarul Bran și Valea Ialomiței la vest, depresiunea Bârsei la nord și Subcarpații de curbură la sud. […..] / With around 300 km2, are at the eastest extreme of Southern Carpatians, between Prahova Valley at east, Bran Corridor and Ialomița Valley at west, Bârsa depression at north and Subcarpații de curbură at south. […..]

  Domeniul Schiabil Predeal
  Domeniul Schiabil Predeal
  Predeal Ski Area

  Predeal este cea mai înaltă așezare urbană din România, unde zăpada durează multă vreme, datorită cadrului natural oferit de munții Bucegi, Postăvarul și Piatra Mare și instalațiilor de zăpadă artificială. […..] / Predeal is the city in România located at the highest altitude, where the snow last much time, due to the environment offered by the mountains of Bucegi, Postăvarul and Piatra Mare and due to the artificial snow installations. […..]

   

  Canionul 7 Scări
  Canionul 7 Scări
  Canionul 7 Scări

   

  Amplasat în munții Piatra Mare la o altitudine de 980 de metri Canionul Șapte Scări are o cascadă cu o lungime de 160 metri cu o diferență de nivel de 58 de metri, cu o înălțime a treptelor între 8 și 35 de metri […..] / Located in Piatra Mare mountains at an altitude of 980 meters, The Seven Stairs Canion has a waterfall 160 meters long with a denivelation of 58 meters, and a height of the stairs between 8 and 35 meters […..]

   

 • Peștera de Gheață – este considerată a fi cea mai importantă cavitate din Masivul Piatra Mare fiind localizată în zona Gâtul Chibei, la o altitudine de 1.400 de metri. Dezvoltată într-un mare bloc de calcar, pe o fisură verticală, îngustă, peștera are o deschidere de 50 de metri cu o orientare spre nord. Peștera lungă de 50 de metri are o temperatură scăzută toată perioada anului, existând uneori și zăpadă. Accesul spre peșteră se face de la Cabana Dâmbul Morii prin Șirul stâncilor, traseu marcat cu punct roșu, sau prin Canionul Șapte Scări, pe traseul cu bandă galbenă.

 • Cascada Tamina – situată în munții Piatra Mare la o altitudine de 1.100 de metri, cascada Tamina reprezintă o înșiruire de 5 cascade, cea mai mare având o înălțime de 10 metri. Cascada a fost formată prin adâncirea cu mai mult de 50 de metri a unei linii vechi de drenaj instalată pe fisuri verticale în masa calcarelor. La formarea acestei cascade este luată în considerare și o posibilă prăbușire a unei peșteri. Unul din punctele forte ale cascadei Tamina este biodiversitatea, aici fiind adăpostite numeroase specii și habitate protejate la nivel național și european printre care cele mai importante sunt stâncile calcaroase, cheile, pajiștile alpine, pârâurile și izvoarele de munte.

 • Mănăstirea ortodoxă “Predeal” cu biserica “Sfântul Nicolae” (biserica veche) și biserica “Nașterea Maicii Domnului” (biserica nouă) – mănăstirea ortodoxă “Predeal” a fost fondată în anul 1774 și zidită în piatră în anul 1819. Biserica nouă “Nașterea Maicii Domnului” a fost construită între anii 1835 – 1841.

 • Biserica ortodoxă “Sfinții Împărați Constantin și Elena” – amplasată în centrul orașului Predeal, a fost construită în anul 1900 dar pictura interioară a fost finalizată abia în anul 2005.

 • Biserica “Sfântul Nicolae” din Timișul de Jos

 • Biserica “Sfântul Pantelimon” din Timișul de Sus

 • Biserica “Sfânta Thereza a Pruncului Iisus” de la mănăstirea “Congregatio Jesu” din Timișul de Sus – mănăstire romano – catolică

 • Statuia “Sfântul Ioan de Nepomuk” de la capela romano – catolică din Timișul de Jos – înființată cu 300 de ani în urmă, a devenit, în 1781, punct de interes pentru Sfântul Scaun de la Roma, respectiv unul din cele sase locuri de „Regrum Marianum” (Transilvania) unde se oficiază „adorația perpetuă”. Prin scrisoarea emisă la 6 aprilie 1781 de papa Pius al VI-lea, contrasemnată de Episcopul Transilvaniei, Ignatius Comes de Batthanyi, adresată bisericii și capelei „Sfântului Ioan de Nepomuk” i se conferă acesteia dreptul de a organiza pelerinaj și se recomandă ziua de 1 August pentru oficierea zilei de adorație.

 • Vila mareșalului Antonescu

 • Monumentul “Apărătorii Predealului” – ridicat în cinstea eroilor căzuți în Primul Război Mondial, a fost amplasat de Consiliul Local Predeal în anul 1995 în apropiere de stația CFR. Monumentul a fost realizat de sculptorul Constantin Baraschi în anul 1934 din bronz și marmură și este înălțat pe un soclu placat cu marmură, reprezentând un soldat român în poziție de tragere la mitralieră, un luptător ceferist în picioare cu capul ridicat și cu pumnul strâns, pregătit să arunce o grenadă și un altul rănit, îngenuncheat lângă cei doi. Pe soclul alb un basorelief în bronz redă luptele de la gară și atacarea unui tren.

 • Monumentul poetului – erou “Mihail Săulescu” – este situat la intrarea în Predeal, dinspre Brașov sub forma unui bust al poetului ridicat pe un soclu masiv din beton mozaicat în două trepte. Bustul, realizat din bronz și susținut de un piedestal în forma de prismă, este opera sculptorului Oscar Han. Pe amplasamentul monumentului, unde s-a jertfit poetul-soldat Mihail Săulescu, s-au dat primele atacuri în “bătălia pentru Predeal”, intrarea în localitate fiind apărată timp de aproape două săptămâni de ostașii martiri ai Primului Război Mondial. Sub statuie se află o placă medalion din bronz, cu chipul poetului, iar mai jos, pe o placă din marmură albă, sunt sculptate cuvintele “Poetului erou Mihail Săulescu – căzut în luptele de la Predeal – 1916 – Societatea Scriitorilor Români”.
   

  Cafe & Pub & Restaurant – 11:

   
  Cafe & Pub:
   

 • Mythos Cafe & Lounge, str. Traian, nr. 19. Telefon: 0368 101 542, 0722 212 319, 0722 212 327, email: mythospredeal@gmail.com.
   
  Restaurant:
   

 • Belvedere – 3*, b-dul. Libertăţii, nr. 102. Telefon: 0268 456 505, 0756 119 730, 0743 189 255, email: office@hotelbelvedere.ro. Facilități: Restaurant cu 200 de locuri în Salonul Clasic și 80 de locuri în Salonul Modern.

 • Cabana Vânătorilor, str. Trei Brazi, nr. 3. Telefon: 0268 455 285, email: cabana_vanatorilor_predeal@yahoo.com.

 • Casa Țărănească, b-dul. Libertății, nr. 63. Telefon: 0268 455 233.

 • Cioplea Vechi (The Office Lounge), b-dul. Libertății, nr. 108. Telefon: 0268 455 254, 0733 499 226, 0747 121 316, email: travelc@clicknet.ro.

 • Dragului, b-dul. Mihail Săulescu, nr. 28. Telefon: 0268 455 482, email: hotel_dragului@yahoo.com.

 • Hanul Domnitorilor, b-dul. Mihail Săulescu, nr. 32 – 34. Telefon: 0766 531 172.

 • Miorița, str. Trei Brazi, nr. 6. Telefon: 0268 455 853, 150, email: restaurantmiorita@hotelorizont.ro. Facilități: Amplasat în cadrul hotelului Orizont, restaurantul și crama cu specific tradițional românesc dispune de 300 de locuri în interior și 80 de locuri la terasă, taraf cu muzică tradițională românească.

 • Robinson, str. Muncii, nr. 10. Telefon: 0743 137 723, email: complex_robinson@yahoo.com.

 • Trei Brazi – 3*, str. Trei Brazi, nr. 12. Telefon: 0268 892 057, 0747 027 929, email: info@cabanatreibrazi.com. Facilități: Restaurant cu 120 locuri, terasă.

 • Vatra Regală, b-dul. Mihail Săulescu, nr. 117. Telefon: 0268 455 276, 0742 144 189, email: vatraregala@gmail.com.

   

  Cazare (Accommodation) – 151:

   

  Cabană / Chalet:
   

 • Fulg de Nea – 3*, str. Teleferic, nr. 1. Telefon: 0268 456 089, 0741 259 565, email: office@cabanafulgdenea.ro. Facilități: 32 camere (108 locuri) cu baie proprie.

 • Gârbova – 2*, str. Olăreasa, Cota 1350 m, Masivul Clăbucetul Taurului. Telefon: 0734 376 808, 0734 060 911, email: contact@cabanagirbova.ro. Facilități: 30 camere (75 locuri) cu baie proprie.

 • Poiana Secuilor – 1*, str. Trei Brazi, nr. 100. Telefon: 0739 033 156, email: cabanapoianasecuilor@yahoo.ro. Facilități: 11 camere (36 locuri) cu baie proprie.

 • Trei Brazi – 3*, str. Trei Brazi, nr. 12. Telefon: 0268 892 057, 0747 027 929, email: info@cabanatreibrazi.com. Facilități: Amplasată la poalele Masivului Postăvarul, pe culmea “Morarului”, la o altitudine de 1.128 m, la marginea pădurii, cabana dispune de 21 camere (42 locuri) cu baie proprie, restaurant cu 120 locuri, terasă.
   
  Complex Turistic / Resort:
   

 • Mythos Luxury Rooms – 3*, str. Traian, nr. 19. Telefon: 0368 101 542, 0722 212 319, 0722 212 327, email: mythospredeal@gmail.com. Facilități: 5 camere (10 locuri).
   
  Hotel:
   

 • Andy – 4*, str. Trei Brazi, nr. 20. Telefon: 0268 455 053, 0751 078 733, email: receptie.predeal@andyhotels.ro. Facilități: 32 camere (64 locuri) cu baie proprie, restaurant, terasă, cafenea, centru SPA (jacuzzi, saună, masaj), sală de conferințe.

 • Art Montana – 3*, b-dul. Mihail Săulescu, nr. 96. Telefon: 0268 457 282, 0722 368 433, email: hotelartmontana@gmail.com. Facilități: 21 camere (42 locuri).

 • Atelier – 3*, str. Teleferic, nr. 10 C. Telefon: 0368 103 744, 0729 898 998, email: contact@atelierhotel.ro. Facilități: 18 camere (40 locuri) cu baie proprie.

 • Aura – 4*, str. Tudor Vladimirescu, nr. 24. Telefon: 0268 455 076. Facilități: 24 camere (47 locuri) cu baie proprie.

 • Belvedere – 3*, b-dul. Libertăţii, nr. 102. Telefon: 0268 456 505, 0756 119 730, 0743 189 255, email: office@hotelbelvedere.ro. Facilități: 135 camere (269 locuri) cu baie proprie și cu vedere spre Munții Bucegi, panoramă superbă, restaurant cu 200 de locuri în Salonul Clasic și 80 de locuri în Salonul Modern, sală de conferințe, centru SPA, saună romană, saună uscată, jacuzzi, sală fitness.

 • BRD – CPP – 3*, b-dul. Mihail Săulescu, nr. 119. Telefon: 0268 457 060, 061, email: receptie.CPP_Predeal@brd.ro. Facilități: 64 camere (128 locuri) cu baie proprie, restaurant, 7 săli de training cu 17 – 100 de locuri, saună.

 • Bulevard – 3*, b-dul. Mihail Săulescu, nr. 129. Telefon: 0368 100 156, 0741 224 770, email: office@bulevard-predeal.ro. Facilități: 31 camere (60 locuri) cu baie proprie.

 • Cabana Schiorilor – 4*, str. Teleferic, nr. 8 B. Telefon: 0368 008 007, 0722 808 044, 0754 808 044, email: receptie@cabanaschiorilor.ro. Facilități: Amplasat la baza pârtiei de schi Clăbucet Sosire, hotelul dispune de 23 camere (46 locuri) cu baie proprie, restaurant cu 80 de locuri, sală de conferințe cu 35 de locuri, închiriere ATV, închiriere echipament schi.

 • Cabana Vânătorilor – 3*, str. Trei Brazi, nr. 3. Telefon: 0268 455 285, 457 036, email: cabana_vanatorilor_predeal@yahoo.com. Facilități: 27 camere (54 locuri) cu baie proprie.

 • Carmen – 4*, b-dul. Mihail Săulescu, nr. 121. Telefon: 0268 456 517, 656, email: office@carmen-ana.ro. Facilități: 58 camere (114 locuri) cu baie proprie.

 • Carpați – 3*, str. Nicolae Bălcescu, nr. 1. Telefon: 0268 456 283, 0751 270 635, email: receptie.predeal@alfahotels.ro. Facilități: 93 camere (186 locuri) cu baie proprie.

 • Cirus – 2*, str. Avram Iancu, nr. 2. Telefon: 0268 456 035. Facilități: 35 camere (70 locuri) cu baie proprie.

 • Clăbucet< - 3*.

 • Comfort Suites Predeal – 5*, str. Trei Brazi, nr. 33. Telefon: 0268 455 795, 796, 797, 0747 049 928, email: office@predeal-hotel.ro. Facilități: 36 camere (72 locuri) cu baie proprie.

 • Complex Verona – 3*, b-dul. Libertății, nr. 103. Telefon: 0368 100 152, 0372 768 886, 0372 768 396, 0268 456 848, email: office@complexverona.ro, rezervari@complexverona.ro. Facilități: 21 camere (42 locuri).

 • Coroana Cocoșului – 3*, str. Turiștilor, nr. 9 – 11. Telefon: 0268 455 167, 0723 027 060, email: contact@coroanacocosului.ro. Facilități: 32 camere (64 locuri) cu baie proprie.

 • Doru – 3*, str. Libertății, nr. 29. Telefon: 0722 910 422, 0741 657 495. Facilități: 28 camere (64 locuri).

 • Dragului – 3*, b-dul. Mihail Săulescu, nr. 28. Telefon: 0268 455 482, email: hotel_dragului@yahoo.com. Facilități: 20 camere (40 locuri) cu baie proprie.

 • Draga Maria – 3*, str. Valea Râșnoavei, nr. 49 C. Telefon: 0763 844 247, email: rezervari@dragamaria.ro. Facilități: 13 camere (28 locuri) cu baie proprie, restaurant cu 50 de locuri, loc de joacă pentru copii.

 • Edelweiss – 3*, b-dul. Libertății, nr. 70. Telefon: 0268 262 194, email: rezervari@hotel-edelweiss.ro. Facilități: 15 camere (30 locuri) cu baie proprie.

 • Eden – 3*, str. Neagoe Basarab, nr. 7, Predeal, județul Brașov. Telefon: 0268 456 379, 0745 410 206, email: office@edenhotel.ro. Facilități: 15 camere (38 locuri) cu baie proprie, 4 săli de restaurant cu 50 – 250 locuri, 5 săli de conferințe, jacuzzi.

 • Hanul Cotul Donului – 3*, sat Timișul de Sus, Șoseaua Națională, nr. 76. Telefon: 0744 608 393, email: contact@cotul-donului.ro. Facilități: 22 camere (44 locuri), restaurant.

 • Hart – 4*, sat Timișul de Sus, Șoseaua Națională, nr. 5. Telefon: 0368 730 690, 691, 692, 0268 406 535. Facilități: 55 camere (112 locuri) cu baie proprie, balcon, restaurant, bar de zi, terasă, două săli de conferințe, sală de fitness, saună, piscină, jacuzzi, salină.

 • Hera – 3*, str. Trei Brazi, nr. 12. Telefon: 0268 455 607, 608, email: office@hotelhera.ro. Facilități: Amplasat pe drumul spre cabana Trei Brazi, hotelul dispune de 25 camere (100 locuri) cu baie proprie, restaurant, sală de conferințe, piscină interioară, saună.

 • Meitner – 3*, str. Trei Brazi, nr. 77 – 78. Telefon: 0368 100 111, 0745 300 603, 0745 300 655, email: rezervari@hotelmeitner.ro. Facilități: 35 camere (70 locuri) cu baie proprie.

 • Mont Blanc – 3*, str. Nufărului, nr. 7. Telefon: 0268 455 342, 0766 583 897, 0766 583 893, email: montblancpredeal@yahoo.com. Facilități: Amplasat la marginea pădurii, dar și aproape de centru la 900 m de gară și 1,2 km de pârtia de schi Clăbucet, hotelul dispune de 18 camere (36 locuri) cu baie proprie, living, restaurant cu 40 de locuri, bar, sală de conferințe cu 70 de locuri, terasă, foișor, teren de sport, loc de joacă pentru copii.

 • Noblesse – 3*, b-dul. Mihail Săulescu, nr. 111. Telefon: 0268 706 931, 0749 830 000. Facilități: Amplasat ultracentral pe bulevard la mai puțin de 100 m de pârtiile de ski, hotelul dispune de 32 camere (70 locuri) cu baie proprie, balcon, restaurant, două săli de conferințe.

 • Orizont – 4*, str. Trei Brazi, nr. 6. Telefon: 0268 455 150, 455 472, email: office@hotelorizont.ro. Facilități: 152 camere (269 locuri) cu baie proprie.

 • Piemonte – 4*, b-dul. Mihail Săulescu, nr. 149. Telefon: 0268 455 849, email: piemonte@karpaten.ro. Facilități: 62 camere (122 locuri) cu baie proprie.

 • Premier – 4*, str. Teleferic, nr. 11. Telefon: 0268 457 139, 140, email: hotelpremier@xnet.ro. Facilități: 18 camere (40 locuri) cu baie proprie.

 • Red & Black – 3*, str. Mihail Săulescu, nr. 119. Telefon: 0268 457 060, 061, email: receptie.CPP_Predeal@brd.ro. Facilități: 64 camere (128 locuri) cu baie proprie.

 • Robinson – 3*, str. Muncii, nr. 10. Telefon: 0268 456 753, email: complex_robinson@yahoo.com. Facilități: 19 camere (38 locuri) cu baie proprie.

 • Roua – 3*, str. Nicolae Bălcescu, nr. 10. Telefon: 0754 220 742, 0754 220 741, 0720 039 506, email: rezervari@hotel-roua.ro. Facilități: 26 camere (51 locuri) cu baie proprie.

 • Rozmarin – 4*, b-dul. Mihail Săulescu, nr. 159. Telefon: 0268 456 422, 0268 455 670, 0740 096 863, email: rezervari@hotelrozmarin.ro. Facilități: 70 camere (140 locuri) cu baie proprie.

 • Ski & Sky – 4*, str. Liviu Rebreanu, nr. 2. Telefon: 0368 444 404, 0738 754 759, email: receptie@hotelskisky.ro. Facilități: 29 camere (64 locuri) cu baie proprie, restaurant cu 100 de locuri, bar, sală de conferințe cu 80 de locuri.

 • Zada – 3*.
   
  Pensiune / Pension:
   

 • Albina – 4*, str. Cloșca, nr. 8. Telefon: 0721 115 909, 0723 267 355, email: silvia.popescu40@yahoo.com.

 • Ancora – 3*, b-dul. Libertății, nr. 66. Telefon: 0268 456 606, 0723 380 246, email: mariabucur23@yahoo.com. Facilități: Amplasată la marginea pădurii, pensiunea dispune de 4 camere (8 locuri) cu baie proprie, restaurant cu 60 de locuri, terasă cu 40 de locuri, sală de jocuri (tenis de masă), foișor, loc de joacă pentru copii.

 • Angel – 3*, str. Mănăstirii, nr. 14. Telefon: 0268 457 257, email: hotelangel@xnet.ro. Facilități: 13 camere (26 locuri) cu baie proprie.

 • Anotimpuri – 4*, str. Teleferic, nr. 13. Telefon: 0268 455 611, 0723 154 746, 0722 326 366, email: pensiuneaanotimpuri@yahoo.com. Facilități: Amplasată la poalele pârtiei Clabucet, la 200 de metri de telescaun si de teleschi, pensiunea dispune de 10 camere și 1 apartament (22 locuri) cu baie proprie, living, sală de mese cu 34 de locuri, sală de conferințe, loc de joacă pentru copii, închiriere ATV, închiriere echipament schi, cursuri de schi cu monitor de schi, transfer aeroport / gară, limbi străine vorbite: engleză, franceză, germană.

 • Blue – 3*, str. Mărășești, nr. 6 B. Telefon: 0268 456 800, 0723 202 316, 0744 772 751, email: office@pensiuneablue.ro. Facilități: 9 camere (18 locuri).

 • Bradul – 2*, b-dul. Mihail Săulescu, nr. 2 bis B. Telefon: 0268 455 711. Facilități: 5 camere (10 locuri) cu baie proprie.

 • Brândușa – 1*, str. Vasile Alecsandri, nr. 10 A. Telefon: 0723 655 245, email: dragos_padu@yahoo.com. Facilități: 7 camere (22 locuri).

 • Carpatic – 5*, str. Trei Brazi, nr. 59. Telefon: 0268 455 498, 0724 536 690, 0723 529 358, email: rezervari@pensiuneacarpatic.ro. Facilități: 14 camere (28 locuri).

 • Casa 4 Anotimpuri – 3*, Șoseaua Națională, nr. 44. Telefon: 0728 586 127, 0724 477 174, email: casa4anotimpuri@gmail.com. Facilități: 6 camere (13 locuri) cu baie proprie, bucătărie complet utilată, sală de mese, două terase.

 • Casa Alexandra – 3*, str. Vasile Alecsandri, nr. 33. Telefon: 0722 514 385, email: contact@casa-alexandra.com. Facilități: 7 camere (14 locuri).

 • Casa Ana Galben Alexia – 3*, str. Căprioarei, nr. 38 A. Telefon: 0268 456 572, 0744 813 233, 0766 270 792, email: casa_ana_predeal@yahoo.com. Facilități: Amplasată în spatele sediului BRD Predeal, la marginea pădurii, pensiunea dispune de 7 camere (14 locuri) cu baie proprie, bucătărie complet utilată, sală de mese.

 • Casa Ana Roșu – 3*, str. Mihail Săulescu, nr. 127 bis. Telefon: 0268 456 572, 0744 813 233, 0766 270 792, email: casa_ana_predeal@yahoo.com. Facilități: Amplasată în centrul orașului, lângă primărie, pensiunea dispune de 6 camere (15 locuri) cu baie proprie, bucătărie complet utilată, sală de mese, magazin non-stop cu produse alimentare, nealimentare, suveniruri.

 • Casa Ana Verde – 3*, str. Mihail Săulescu, nr. 2 bis. Telefon: 0268 456 572, 0744 813 233, 0766 270 792, email: casa_ana_predeal@yahoo.com. Facilități: Amplasată la 150 de metri de pârtia de schi alpin, pensiunea dispune de 14 camere (28 locuri) cu baie proprie, bucătărie complet utilată, sală de mese, magazin non-stop cu produse alimentare, nealimentare, suveniruri.

 • Casa Ardeleană – 3*, Șoseaua Națională, nr. 17 / 87. Telefon: 0268 455 454, 0722 516 157, email: contact@casaardeleana.ro. Facilități: 12 camere (24 locuri) cu baie proprie.

 • Casa Bunicii – 3*, Șoseaua Națională, nr. 28. Telefon: 0725 038 083, email: bunica@casabunicii.ro. Facilități: 11 camere (22 locuri) cu baie proprie, bucătărie complet utilată, grădină, saună, transfer aeroport / gară, organizare excursii.

 • Casa Dunărea – 3*, str. Panduri, nr. 31. Telefon: 0268 456 222, 0745 246 614, email: casadunarea@yahoo.com.

 • Casa Oriana – str. Teleferic, nr. 3. Telefon: 0733 963 041. Facilități: Amplasată la 50 m de baza pârtiei de schi Clabucet și la 10 m de patinoar, pensiunea dispune de 4 camere (8 locuri), transfer gratuit la / de la gară.

 • Casa Timiș – 4*, sat Timișul de Sus, Șoseaua Națională, DN 1. Telefon: 0268 456 270, 0744 656 676, email: pensiunea.casatimis@gmail.com. Facilități: 6 camere (12 locuri) cu baie proprie și balcon, living, bucătărie complet utilată, bar, sală de mese, terasă, grădină, închiriere ATV, transfer aeroport / gară.

 • Castel – 2*, Șoseaua Națională, DN 1, nr. 30, sat Timișu de Jos. Telefon: 0268 339 806, 0720 211 112, email: office@pensiunecastel.ro. Facilități: 14 camere și 1 apartament (30 locuri) cu baie proprie, living, restaurant cu 40 de locuri, sală de mese, bar, sală de conferințe, terasă, grădină, sunt acceptate animale de companie.

 • Cool – 3*, str. Turiștilor, nr. 13. Telefon: 0268 306 292, 0743 504 415, email: contact@hotel-cool.ro. Facilități: 16 camere (32 locuri) cu baie proprie.

 • Cota 1200 – 3*, str. Trei Brazi, nr. 64. Telefon: 0268 455 343, 0756 478 870, email: cota1200@gmail.com. Facilități: 16 camere (38 locuri) cu baie proprie.

 • Crescent – 3*, Șoseaua Națională, nr. 81. Telefon: 0268 456 075, 0720 501 055, 0720 501 054, email: office@crescent.ro. Facilități: Amplasată lângă Șoseaua Națională DN 1 pe partea stângă cum vii dinspre Sinaia, înainte de intersecția cu drumul spre Pârâul Rece, pensiunea dispune de 12 camere (28 locuri) cu baie proprie, living, restaurant, bar, sală de mese, sală de conferințe, terasă, grădină, foișor, închiriere ATV, transfer aeroport / gară, organizare excursii.

 • Dana – 2*, str. Telefericului, Lot 9 B. Telefon: 0368 815 989, 0722 605 327, email: contactpensiuneadana@yahoo.com. Facilități: 7 camere (17 locuri) cu baie proprie.

 • Dapa – 4*, str. Unirii, nr. 7. Telefon: 0268 455 376, 0722 272 879, email: rezervari@pensiuneadapa.ro. Facilități: Amplasată la 500 de metri de pârtia de schi Clăbucet, pensiunea dispune de 8 camere (16 locuri) cu baie proprie și balcon, restaurant, bar, sală de mese, sală de conferințe, sală de jocuri (tenis de masă), terasă, grădină, foișor, râu în curte, loc de joacă pentru copii.

 • Darius – 3*.

 • Del Monte – 3*, str. Mihail Săulescu, nr. 3. Telefon: 0728 968 265. Facilități: 14 camere (28 locuri) cu baie proprie.

 • Don Sergio – 2*, str. Teleferic, nr. 10 A. Telefon: 0268 455 091, email: boc.illi@yahoo.com.

 • Dumbrava – 4*, Zona Dâmbul Morii, str. Apa Rece, nr. 1 A, Timișu de Jos. Telefon: 0761 804 623, email: pensiunea.dumbrava@yahoo.com. Facilități: 4 camere (8 locuri) cu baie proprie, foișor, loc de joacă pentru copii, sunt acceptate animale de companie, închiriere ATV, transfer aeroport / gară, organizare excursii.

 • Emil – 3*, str. Tudor Vladimirescu, nr. 12. Telefon: 0268 455 695, 0722 509 770. Facilități: 15 camere (31 locuri) cu baie proprie.

 • Faast – 2*, str. Clăbucet, nr. 2. Telefon: 0268 455 709, 0731 754 723, email: faastfun@yahoo.com. Facilități: 4 camere (10 locuri).

 • Florilor – 2*, str. Nicolae Bălcescu, nr. 13. Telefon: 0268 456 396, 0722 351 842, email: rezervari@pensiunea-florilor.ro. Facilități: 9 camere (18 locuri) cu baie proprie.

 • Gil – 3*, sat Timișul de Sus, Șoseaua Națională, nr. 47. Telefon: 0748 104 300, email: pensiunea_gil@yahoo.com.

 • Ideal – 4*, str. Trei Brazi, nr. 27 C. Telefon: 0368 471 085, 0724 789 277, 0722 568 870, 0722 568 872, email: contact@idealpredeal.ro. Facilități: 9 camere (25 locuri) cu baie proprie și balcon, living, bucătărie complet utilată, sală de mese, grădină, foișor.

 • Kasa Verde – 3*, str. Eroilor, nr. 7. Telefon: 0723 346 333, email: office@kasaverde.ro. Facilități: 17 camere (34 locuri) cu baie proprie, restaurant, bar, sală de conferințe, închirieri ATV.

 • Klass – 3*, str. Teleferic, nr. 4. Telefon: 0368 102 101, 0729 676 842. Facilități: Amplasată la baza pârtiei Clăbucet, pensiunea dispune de 5 camere și 3 apartamente (22 locuri) cu baie proprie, restaurant, terasă.

 • Lagon – 3*, Șoseaua Națională, nr. 20 C, sat Timișu de Jos. Telefon: 0268 339 939, 0721 291 880, 0726 271 201. Facilități: 3 camere (6 locuri) cu baie proprie, salã de mese cu 20 locuri, bar.

 • Liliacul – 2*, str. Eroilor, nr. 73. Telefon: 0268 456 235, 264, 0722 224 400. Facilități: 12 camere (24 locuri) cu baie proprie.

 • Maria – 3*, Șoseaua Națională, nr. 87. Telefon: 0723 221 610, 0745 115 155, email: office@cazarevila.ro. Facilități: 16 camere (29 locuri).

 • Maya House – 3*, str. Mănăstirii, nr. 15 B. Telefon: 0766 583 897, 0766 583 893, email: info@mayahouse.ro. Facilități: 12 camere (28 locuri) cu baie proprie și balcon, living, sală de mese, bar, sală de jocuri (tenis de masă), terasă, foișor, teren de sport, loc de joacă pentru copii.

 • Mărgăritar – 3*, str. Libertății, nr. 74. Telefon: 0722 370 110, 0722 370 120, 0740 006 000, email: 4agent@gmail.com. Facilități: 12 camere (24 locuri) cu baie proprie.

 • Medieval – 3*, str. Mihail Săulescu, nr. 18. Telefon: 0268 455 415, 0732 733 306, email: pensiuneamedieval@yahoo.ro. Facilități: 16 camere (44 locuri) cu baie proprie, restaurant cu 64 de locuri, sală de conferințe, sală de bowling.

 • Montien – 5*, str. Trei Brazi, nr. 59 A. Telefon: 0368 009 050, 0722 317 484, email: office@montien.ro. Facilități: 15 camere (30 locuri).

 • No. 107 – 4*, str. Libertății, nr. 107. Telefon: 0268 455 811, 0761 107 107, 0735 212 885, email: rezervari@no107.ro, pensiunea107@yahoo.com. Facilități: 15 camere (38 locuri) cu baie proprie, restaurant cu 120 de locuri, terasă, grădină, foișor.

 • Oana – 1*, str. Vasile Alecsandri, nr. 8. Telefon: 0268 455 850, 0721 685 744. Facilități: 9 camere (18 locuri).

 • Panorama Muntelui – 3*, str. Plevnei, nr. 4. Telefon: 0745 510 598, email: receptie@panoramamuntelui.ro. Facilități: 7 camere (14 locuri) cu baie proprie.

 • Pasul Clăbucetului – 3*, str. Teleferic, nr. 13 B, Zona Clăbucet. Telefon: 0368 471 023, 0721 685 744, email: contact@pasulclabucetului.ro. Facilități: 9 camere (18 locuri).

 • Pârâul Ursului – 2*, Șoseaua Națională, nr. 70. Telefon: 0268 455 424, 0724 763 227, 0724 018 724, email: voinea.ica@gmail.com. Facilități: 7 camere (16 locuri) cu baie proprie, bucătărie complet utilată, sală de mese.

 • Rafael – 2*, str. Teleferic, nr. 10 C. Telefon: 0745 944 453. Facilități: 6 camere (12 locuri) cu baie proprie.

 • Regina – 4*, b-dul. Mihail Săulescu, nr. 113. Telefon: 0368 103 647, 0722 462 050, email: office@pensiunea-regina.ro. Facilități: Amplasată la 350 de metri de pârtia de schi Clăbucet și 400 de metri de gara Predeal, pensiunea dispune de 15 camere (36 locuri) cu baie proprie și balcon, living, sală de mese, bar, sală de conferințe, închiriere biciclete, închiriere ATV, închiriere echipament schi, transfer aeroport / gară, organizare excursii.

 • Roditel – 3*, str. Mărășești, nr. 24. Telefon: 0268 455 128. Facilități: 16 camere (30 locuri) cu baie proprie.

 • Rustik – 2*, Șoseaua Națională, nr. 92. Telefon: 0722 987 036. Facilități: 4 camere (8 locuri).

 • Safir – 3*, str. Plăieșilor, nr. 11 E. Telefon: 0744 524 734, 0744 270 347, 0724 222 189, email: ileanatrandafir65@yahoo.com. Facilități: 14 camere (33 locuri).

 • Speranța – 3*, str. Trei Brazi, nr. 60. Telefon: 0268 455 255, 0721 240 253, 0372 955 555, email: hotelsperanta@yahoo.com. Facilități: Amplasată într-un decor de vis, la cota 1220, pe drumul care duce spre Cabana Trei Brazi, pensiunea dispune de 20 camere (51 locuri) cu baie proprie și balcon, living, restaurant, bar, sală de mese, sală de conferințe, sală de fitness, sală de jocuri (tenis de masă), discotecă, grădină, foișor, livadă, saună, jacuzzi, sunt acceptate animale de companie, închiriere biciclete, închiriere ATV, rent-a-car, plimbări cu sania sau căruța trasă de cai, transfer aeroport / gară, organizare excursii.

 • Steluța – 3*, Șoseaua Națională, nr. 20. Telefon: 0733 269 302, 0768 056 480, email: baranturism@gmail.com. Facilități: 12 camere (24 locuri).

 • Sun House – 3*, str. Mărășești, nr. 18. Telefon: 0744 498 927, 0744 501 494, email: soare177@yahoo.ro.

 • Tamina – 4*, str. Trei Brazi, nr. 19. Telefon: 0268 455 995, 0723 585 090, email: office@tamina.ro. Facilități: 20 camere (40 locuri) cu baie proprie, bucătărie complet utilată, sală de mese, sală de conferințe, loc de joacă pentru copii, transfer aeroport / gară, organizare excursii.

 • Tana – 2*, str. Aurel Vlaicu, nr. 2 B. Telefon: 0268 455 568. Facilități: 5 camere (9 locuri) cu baie proprie.

 • Toledo – 3*, str. Vlădeț, nr. 3. Telefon: 0368 471 210, 0744 201 090, email: pensiuneatoledo@gmail.com. Facilități: 11 camere (24 locuri) cu baie proprie.

 • Ursulețul – 3*, str. Vasile Alecsandri, nr. 35. Telefon: 0268 456 456, 455 291, email: office@ursuletul.ro. Facilități: 35 camere (70 locuri) cu baie proprie.

 • Vacanța – 3*, str. Plăieșilor, nr. 5 A. Telefon: 0268 455 800. Facilități: 9 camere (19 locuri) cu baie proprie.

 • Vatra Olăresei – 2*, str. Olăresei, nr. 2 A. Telefon: 0268 456 894, 0722 559 454. Facilități: 6 camere (13 locuri).

 • V.R.K. – 3*, str. Mihail Săulescu, nr. 3. Telefon: 0736 088 267. Facilități: 14 camere (28 locuri).

 • White Horse – 3*, Șoseaua Națională, nr. 3. Telefon: 0268 457 145, 0752 303 053, email: contact@whitehorse-predeal.ro, whitehorse.pensiune@yahoo.com. Facilități: 9 camere și 3 apartamente (20 locuri) cu baie proprie, restaurant cu 80 de locuri, bar cu 30 locuri, sală de fitness, biliard.

 • Zytto – 3*, Șoseaua Națională, nr. 5. Telefon: 0722 409 016, email: piticsport@gmail.com. Facilități: 8 camere (16 locuri).
   
  Villa:
   

 • 10 – 4*, DN 15 (fosta str. Poliștoaca), nr. 10. Telefon: 0740 180 180, email: receptie@vilapredeal.ro.

 • Adifan – 2*, str. Independenței, nr. 25. Telefon: 0268 455 754, 0722 502 502, 0722 375 600, 0723 446 816, email: rezervare_vila_adifan@yahoo.com. Facilități: 20 camere (58 locuri) cu baie proprie și balcon, living, bucătărie complet utilată, bar, sală de mese, sală de conferințe, terasă, grădină, foișor, loc de joacă pentru copii.

 • Alex – 2*, str. Trei Brazi, nr. 13. Telefon: 0268 426 981, 0722 423 745. Facilități: 5 camere (10 locuri) cu baie proprie.

 • Alexandra & Diego – 3*, Șoseaua Națională, nr. 12 – 20. Telefon: 0724 381 451, email: vilaalexandra@yahoo.com. Facilități: 10 camere (20 locuri) cu baie proprie și balcon, living, bucătărie complet utilată, sală de mese, terasă, grădină, foișor, loc de joacă pentru copii.

 • Alpin – 3*, str. Liviu Rebreanu, nr. 2 B (Lot 6 A). Telefon: 0268 455 525, email: officee@vilaalpin.ro. Facilități: Amplasată la marginea pădurii, vila dispune de 15 camere (34 locuri) cu baie proprie, bucătărie complet utilată.

 • Andra 1 – 3*, str. Libertății, nr. 39. Telefon: 0722 425 330, 0729 007 811, email: andra.predeal@yahoo.com. Facilități: 12 camere (28 locuri) cu baie proprie și balcon, foișor.

 • Andra 2 – 3*, str. Libertății, nr. 38. Telefon: 0722 425 330, 0729 007 811, email: andra.predeal@yahoo.com. Facilități: 15 camere (30 locuri) cu baie proprie și balcon, bucătărie complet utilată, sală de conferințe, foișor, loc de joacă pentru copii, organizare excursii.

 • Bogdana – 3*.

 • Brad – 3*, str. Timiș, nr. 19. Telefon: 0721 977 630, email: popauraizabela@yahoo.com. Facilități: 9 camere (19 locuri) cu baie proprie.

 • Brianna – 4*, str. Griviței, nr. 10. Telefon: 0268 455 617, 0729 791 885, email: albertoeler@yahoo.de. Facilități: 7 camere (13 locuri) cu baie proprie.

 • Casa Adam – 3*, str. Mărășești, nr. 6 A. Telefon: 0368 471 013, 0722 606 680. Facilități: 8 camere (16 locuri).

 • Casa Albă – 3*, str. Mărășești, nr. 2. Telefon: 0268 456 806, email: rezervari@casaalbapredeal.ro. Facilități: 6 camere (11 locuri) cu baie proprie.

 • Casa Bontaș – 3*, b-dul. Libertății, nr. 101. Telefon: 0268 455 366, 0722 639 518. Facilități: 6 camere (12 locuri).

 • Casa Nona – str. Ștefan cel Mare, nr. 4. Telefon: 0722 359 335. Facilități: Amplasată în spatele hotelului BRD, vila dispune de 5 camere (11 locuri) cu baie proprie.

 • Căprioara – 2*, str. Căprioarei, nr. 16 A. Telefon: 0268 456 519. Facilități: 7 camere (14 locuri) cu baie proprie.

 • Căprioara – Corbu – 2*, b-dul. Libertății, nr. 90. Telefon: 0268 456 964. Facilități: 7 camere (18 locuri) cu baie proprie.

 • Club – 4*, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 30. Telefon: 0268 455 737. Facilități: 10 camere (23 locuri) cu baie proprie.

 • Coca – 2*, str. Eroilor, nr. 6. Telefon: 0268 455 974, 0722 696 229, email: cazare@vilacoca.ro. Facilități: 7 camere (18 locuri) cu baie proprie.

 • Constanța – 3*, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 11. Telefon: 0721 552 393, email: marin_teodor@yahoo.com. Facilități: 14 camere (36 locuri).

 • Cool – 3*.

 • Cristina – 1*, str. Liviu Rebreanu, nr. 5. Telefon: 0268 456 210. Facilități: 9 camere (22 locuri).

 • Dalin – 3*. Telefon: 0268 455 110, 0758 043 355, email: dalin@hoteldalin.ro. Facilități: 9 camere (18 locuri) cu baie proprie.

 • Etiquette – 4*.

 • Evergreen – 4*, str. Trei Brazi, nr. 28. Telefon: 0368 430 204, 0721 236 293, email: office@vilaevergreen.ro. Facilități: 10 camere (20 locuri).

 • Fragilor – 3*, str. Nufărului, nr. 1. Telefon: 0268 456 605, email: info@vila-fragilor.com. Facilități: 6 camere (12 locuri) cu baie proprie.

 • Giurgiuveana – DN 1, nr. 54. Telefon: 0721 467 302, 0723 600 533. Facilități: 8 camere (16 locuri) cu baie proprie, bucătărie complet utilată.

 • Holidays – 3*, str. Independenței, nr. 12. Telefon: 0268 456 862, 0742 144 189, email: vatraregala@gmail.com. Facilități: 12 camere (36 locuri) cu baie proprie.

 • Horezu – 1*, str. Panduri, nr. 25. Telefon: 0268 455 260, email: andreea_2000ro2002@yahoo.com. Facilități: 10 camere (20 locuri).

 • Ialomicioara – 2*, str. Mihai Viteazul, nr. 4. Telefon: 0268 455 822, 0726 319 883, email: ialomicioara@yahoo.ro. Facilități: 17 camere (34 locuri) cu baie proprie.

 • Liliana – 4*, str. Călugăreni, nr. 5. Telefon: 0268 455 363, 0724 088 432, 0727 091 979, 0744 311 278, 0749 895 961, email: vila_liliana_predeal@yahoo.com. Facilități: 9 camere (18 locuri).

 • Oltețul – 1*, b-dul. Mihai Săulescu, nr. 70. Telefon: 0268 456 607, 0722 736 058. Facilități: 12 camere (24 locuri).

 • Predeal Holidays – str. Independenței. Telefon: 0268 456 862, 0742 086 668. Facilități: 14 camere (26 locuri).

 • Ramses – 3*, b-dul. Libertății, nr. 57. Telefon: 0757 304 304.

 • Rândunica – 2*, str. Trei Brazi, nr. 6. Telefon: 0268 890 683, 0769 0769 01, 0769 0769 02, email: rezervari@vila-randunica.ro. Facilități: 5 camere (8 locuri).

 • Sara – str. Nufărului, nr. 11 A. Telefon: 0724 749 450. Facilități: 6 camere (12 locuri).

 • Select – 3*, str. Trei Brazi, lot 43 B. Telefon: 0268 456 579, 0744 613 119, 0724 106 448, email: info@vila-select.ro, vila_select@yahoo.com. Facilități: 25 camere (50 locuri) cu baie proprie.

 • Senator – 3*, str. Tudor Vladimirescu, nr. 28. Telefon: 0268 456 666, 0754 985 985, email: office@vilasenator.ro. Facilități: 17 camere (36 locuri).

 • Smaranda – 3*, str. Unirii, nr. 19. Telefon: 0268 456 103, 0731 595 981, 0723 512 312. Facilități: 12 camere (29 locuri).

 • Stella Alpina – 3*, str. Traian, nr. 5. Telefon: 0268 455 223, email: info@stellaalpina.ro. Facilități: 14 camere (24 locuri) cu baie proprie.

 • Stil – 3*, str. Ştefan cel Mare, nr. 6. Telefon: 0268 455 464, 0770 805 429. Facilități: 4 camere și 2 apartamente (18 locuri) cu baie proprie, bucătărie complet utilată, închirirere biciclete, lecţii de schi cu instructor, bază de recuperare și tratament cu masaj, reflexoterapie, diagnostic cu biorezonanță, gimnastică de întreținere și recuperare, electroterapie cu curenți ultrasunete și interferențiali.

 • Sunset 1 – 4*, str. Trei Brazi, nr. 30. Telefon: 0268 456 097, 0726 694 218, email: predeal@sunset-villas.ro. Facilități: 6 camere (12 locuri) cu baie proprie.

 • Sunset 2 – 4*, str. Trei Brazi, nr. 29. Telefon: 0268 456 097, 0726 694 218, email: predeal@sunset-villas.ro. Facilități: 6 camere (12 locuri) cu baie proprie.

 • Şoimul – 3*, str. Şoimului, nr. 4. Telefon: 0213 180 483, 0268 455 217, 0745 150 995. Facilități: 18 camere (36 locuri) cu baie proprie, bucătărie complet utilată, două săli de mese.

 • Veverița – 3*, str. Mihai Eminescu, nr. 41. Telefon: 0749 047 789, email: vilaveveritapredeal@yahoo.com. Facilități: 7 camere și 2 apartamente (22 locuri) cu baie proprie, bucătărie complet utilată, două săli de mese.

 • Victoria – 3*, str. Bogdan Petriceicu Hașdeu, nr. 15. Telefon: 0722 608 763, 0723 351 395, email: office@vilavictoria.ro. Facilități: 3 camere (6 locuri) cu baie proprie, bucătărie complet utilată, terasă.

 • Vitalis – 3*, str. Șoseaua Națională, nr. 70. Telefon: 0268 457 019, 0727 568 006, email: vitalis.ro@gmail.com.
   

  Pârâul Rece – 10:

   
  Hotel:
   

 • Bucegi – Porțile Regatului – 3*, str. Valea Râșnoavei, nr. 10. Telefon: 0268 456 491, 0724 370 658, email: rezervari@portileregatului.ro. Facilități: 29 camere (58 locuri) cu baie proprie.

 • Draga Maria – 3*, str. Valea Râșnoavei, nr. 49 C. Telefon: 0368 104 690, 0736 569 704, email: office@dragamaria.ro. Facilități: 10 camere (20 locuri) cu baie proprie.

 • Piatra Craiului – 3*, str. Valea Râșnoavei, nr. 10. Telefon: 0268 457 147, 0722 876 204, email: piatracraiului@rdslink.ro. Facilități: 22 camere (52 locuri) cu baie proprie.
   
  Pensiune / Pension:
   

 • Allegria – 4*, str. Valea Râșnoavei, nr. 10. Telefon: 0268 457 147, 0722 876 204, email: piatracraiului@rdslink.ro, rezervari@pensiuneaallegria.ro. Facilități: 14 camere (36 locuri) cu baie proprie, living, bucătărie complet utilată, foișor, loc de joacă pentru copii, organizare excursii.

 • Casa Matei – 3*.

 • Casa Olga – 3*.

 • Dor de Munte – 2*.

 • La Rotonde – 3*.

 • Teo – 4*, str. Valea Râșnoavei. Telefon: 0723 275 077, 0723 891 622, 0767 289 720, 0767 289 722, email: paul_emil78@yahoo.co.uk.
   
  Villa:
   

 • Carina – 3*, str. Valea Râșnoavei. Telefon: 0268 457 171, 0268 457 172, 0740 204 868, 0745 855 575, email: rezervari@vilacarina.ro. Facilități: 10 camere (20 locuri) cu baie proprie.